Skjuta upp - ja tack

Jag hade tänkt organisera upp och om i vårt skafferi men kände att jag inte orkade så då flydde jag till datorn istället. Här finns det säkert vettigare saker att göra..

Tryck, Hjälp och Hej

Datakraschen har fått mig att upptäcka ett liv, en värld, vid sidan om the world wide web. Jag vet fortfarande inte om jag kan lära mig anpassa till den "nya" världen.

Detta blir ett litet försök till att uppdatera bloggen.


På Nelly.com kan du designa din egen bikini. Jag gjorde det så tryck på texten nedanför bilden och rösta på den så kanske jag vinner *blink blink*!

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hör här Ni tappra läsare

Med en kraschad dator blir det en dålig uppdatering!
Jag ber om ursäkt till alla mina 93 800 trogna bloggläsare som läser bloggen varje dag.. Jag kommer att komma igen - lovar!
Tills dess får ni ha överseende med att logga in 5ggr samma dag och upptäcka att det fortfarande inte har hänt något nytt. Så småningom kommer det. Håll tummarna för det.
Nu ska jag gå och ta mig en tröstbulle och sen försöka fortsätta läsa om databaser och dess struktur.
Tävling!
I detta inlägg har jag "gömt" några felaktiga uppgifter. Försök gissa vilka!

KRASCH

Min dator har kraschat!
I vanliga fall är det dåligt men nu är det verkligen under en extra dålig tid eftersom jag har 3 skolarbeten - TRE - som jag nu varken kan skriva på eller skicka in. Och in måste de skickas annars klarar jag ju inte kursen.. Och då brister mitt lilla hjärta.
I värsta fall måste jag börja om från början med alla 3 uppgifterna. Jag tror inte ni förstår hur mycket det är, hur många timmar som måste läggas ner på det och hur många timmar som redan har lagts ner på dessa.
Varför? Why? Vad gör jag nu? Åh..

Fructomaniac

Så här såg det ut när jag kollade på Svenska Hollywoodfruar i måndags:



Och det här var min frukost imorse:

Uppdatering om uppdateringar

För en vecka sen tänkte jag att joo, men nu börjar det gå ritkigt bra att hålla bloggen uppdaterad. Haha, jo tack kanske då men nu börjar det bli dåligt med uppdateringar känner jag. Inte för att jag inte har något att skriva om utan bara för att jag aldrig tar tiden att göra det. Flera gånger tänker jag det här ska jag lägga upp men av någon anledning blir det aldrig av. Faktum är att jag påbörjar många inlägg men så tar det stopp någonstans mitt i (troligtvis för att jag samtidigt håller på med facebook, mailen och pluggar) och sen blir det bara aldrig avslutat. Eller så tar jag bilder som jag tänker lägga upp men varje gång jag startar datorn så ligger kameran någon annan stans - och den går ju faktiskt inte att hämta. Hrm.  

Ungefär så här trött känner jag mig just nu


Hantering

Jag hanterar min stresspanik genom att göra allt annat istället trots hotande deadline.

Bra Andrea. Riktigt intelligent.

Kodac Center

Jag hade helt glömt bort att det var Oscarsgalan ikväll! Vilken tur att jag började zappa på tv:n. Tänk att jag var där för bara 1 månad sedan. Jag har gått där röda mattan läggs ut varje år!

Vad jag önskar att galan hade legat tidigare under året så jag hade kunnat vara där och stå bland alla andra galna fans från 6 på morgonen bara för att få en klimt av kändisarna i sina vackra kläder.

--

Efter att ha hunnit se en kvart nu kan jag berätta:

Christoph Waltz vann precis en Oscar för sin bioll i Inglourious Basterds. Andra nominerade för Oscarn var Matt Damon och Christoffer Plumming.

Upp vann bästa animerade film.

Hurt Locker vann bästa manus (jättebra film).

Penelope Cruz hade en jättefin röd klänning på sig och antingen är Amanda Seyfried väldigt kort eller så är Miley Cyrus väldigt lång.


PS,
Jag gillar den amerikanska benämning Supporting actor bättre än den svenska biroll. Att ha en supporting roll låter som att man är med och supportar huvudrollsinnehavaren och du har en viktig roll istället för att du har en biroll som inte är lika viktigt som huvudroll. Men det är bara hur det låter i mina öron.

Jag hade också kunnat vara skådespelerska.. he he


Kodac Center

Sena kvällar

Klockan är 02:45 och jag är klarvaken med datorn i knät och tv:n på. Varför? Jag verkar fungera bäst under sena kvällar med start någon gång efter 23.. Många gånger under skolan vet jag att jag satt med en rapport eller uppgift som verkade olidligt seg och som jag inte kom någon vart med. Men ju senare klockan blev desto klarare verkade mina tankar bli. Faktum är att jag har haft några av mina djupaste tankar efter 03.. jag borde verkligen börja skriva ner dem.

Det är tur..

..att man har snälla lärare när fantasin börjar skena iväg.



jorå, det går visst att läsa vad som står på bilden. klicka på den så ska du få se!

Filmweekend

Jag har haft en riktig filmhelg! Igår kväll såg jag som sagt Alice i Underlandet och efter det såg jag Love Actually i väntan på att i uppgift som privatchaufför få hämta hem folket. Jag måste lägga till att Love Actually är en av de bästa filmerna jag sett. Love is all around när man ser den.. *hjärta*

Idag skulle jag ha pluggat (har ni hört den förr?) men har varit så jäkla trött hela dagen att det inte blev någonting gjort. Trött och stressad är en dålig kombination och till slut tog jag vettet till fånga och satte på Kill Bill istället (jorå, det är så jag fångar mina vett). Han inte komma långt in i filmen förren mamma kom och undra om jag ville se en av våra hyrfilmer, och vem är jag att tacka nej till något sådant? Jag har älskat dig så länge heter den och är fransk och en riktigt bra film. Superbt skådespeleri och en bra story. Kristin Thomas Scott spelade huvudrollen om ni vet vem det är (annars kan ni ju alltid googla henne snabbt som tusan och sedan fortsätta läsa med ett nickande huvud - klart ni vet vem Kristin Thomas Scott är!).

Sedan - som le grand finale as we say in Sweden - såg vi på Sydkoreans spökfilm Into the mirrors. Om ni har sett Mirrors med Kiefer Sutherland kan jag säga att den här filmen är orginalet (som de flesta andra spökfilmer har sin härstamning i asien) men är mycket bättre. När jag har sett den här nu kan jag se tillbaka på Mirrors och tänka "ahaa, det var därför det hände. Nu förstår jag". En bra sak av amerikanarna var dock att de hade ändrat en stor del av storyn vilket gjorde att det var samma film fast ändå inte. Hänger ni med? Det jag menar är att trots att jag såg Mirrors först så kunde jag se Into the mirrors utan att egentligen vara helt säker på vad som skulle hända. Det gillade jag, inga förstörda överraskningar på det viset och jag kan få bli lite spooked.

Som i en film

Jag tappade precis mitt minneskort till kameran som flög under soffan.

Jag har sett tillräckligt många skräckfilmer för att veta att man inte ska lägga sig ner och stoppa in armen under soffan för att få fram sitt tappade föremål - det är efter det som spökena kommer. Men trots mitt bättre vetande så gjorde jag det i alla fall och visst, med armen insträckt under soffan hör jag plötsligt ett högt dunk.

Vad var det? Jag vet inte
Vad kom det ifrån? Ingen aning
Är det på något sätt kopplat till det faktum att jag var i en typisk spökfilmssituation? Absolut definitivt

Det är tur att jag inte är med i en spökfilm. Men om jag skulle vara det så vill jag vara huvudpersonen - den överlever alltid (längst..)

PS jag vill inte vara med i en asiatisk spökfilm (inte en remake av en sådan heller). Det går aldrig bra där..


Biokväll

Hem, äta och sen bar det av till bio för att se Alice i Underlandet med Anna Maja igår kväll. Helena Bonham-Carter glänste verkligen i sin roll som den Röda drottningen, haha, hon passar verkligen i sånna roller (kanske därför hon verkar välja dem? Harry Potter och Sweeney Todd bland annat). I övrigt tyckte jag filmen var bra men inte särskilt speciell som jag hade förväntat mig. Alice hade fina lockar i håret och jag önskar verkligen att klädmodet på hennes tid (1800-talet någonting?) kunde komma tillbaka och få stort genomslag. Det eller 50-talskläderna.. Och män borde definitivt börja bära hatt igen! Förstår de inte hur mycket mer attraktiv en man i hatt är? Grrr.

Men det var sidospår. Men även på sidospåren kan tågen tuffa - om det inte är SJs såklart.. tuut tuut!

Åh sicken linslus.. hihi


Memorylane i bussen

Sitter nu på bussen hem från Stockholm och läser bloggar. Tyra och Blondinbella har tydligen dragit till London för en shoppinghelg. Fi fasen alltså.. jag vill också tillbaka dit! Åh, jag trivdes verkligen jättebra i England!! Dessutom hann vi bara med en bråkdel när vi var i London (som ex bara godisavdelningen på Harrods) så jag måste verkligen tillbaka! Vi hann dock med en nödvändighet - ta en öl på en pub i London. Haha och det var efter den ölen som jag bestämde mig för att "nää Andrea, du gillar verkligen inte öl. Sluta beställa det!"

Allie beställde den mörkaste ölen hon kunde.. jag den ljustaste



Åååååh nu blir jag riktigt nostalgisk här i bussen! Jag vill tillbaka dit och jag vill tillbaka nu. Jag kanske ska ta och dra på mig massa läsare, bli en av Sveriges största bloggerskor och med pengarna jag får av det också ta en spontan shoppingweekend i London? Man kan ju alltid drömma..

Shopping

Idag åkte vi ut på stan och jag kan nu med säkerhet säga att det inte finns vinterskor kvar i butikerna. Men vi går ju ändå mot vår så vad gör det? Jag och jumpaskorna får hålla ut ett tag till - trots allt så börjar det bli varmare väder ute. När solen var framme och det var vindstilla var det faktiskt riktigt skönt! (Däremot blåste det inne i centrum).

Dagens shopping blev en bok! Jajamesan. Lägger upp vilken det är så fort jag tagit en bild på den.
Mmm, spännande!

Popcorn

Vaknade imorse av Popcorn som spelades runt runt runt. Jädra IKEA-reklam säger jag bara, vilken pest! Nåja, det var i alla fall tid att gå upp så på sitt eget sätt var det väl bra.. men inget jag rekomenderar.

Skjuta upp = Bra?

Apropå det här med odiciplinerad så fick jag en länk av mamma där det står om just det som jag alltid gör: skjuter upp viktiga saker till sista minuten. Det visa sig att jag trots allt kanske inte är en hopplös uppskjutare utan en som jobbar bäst under press. För den som vill läsa artikeln finns den här (men varningens ord - den är på engelska).

Att lägga till är att artikeln ligger på Oprah Winfreys hemsida vilket betyder att det som står måste vara sant. Sen är artikeln 2 sidor lång (oroa dig inte, webfönstret är "avklippt" på mitten) men du måste själv trycka på "2" för att komma till nästa del, och den 2an finns vid slutet av texten.

Nu hoppas jag att jag förklarat tillräckligt noga och detaljerat för att du ska kunna förstå exakt hur du kan läsa artikeln. Nu tar jag kvällen, god natt och sov gott.


Inskickad

HAHA! Kan man säga så? För det är så jag känner - HA HA.

Den här rapporten är troligtvis det absolut sämsta jag någonsin har skrivit i skolväg men nu är den åtminstone inskickad! Ganska exakt efter deadlinen passerat också vilket gjorde att det stod med stora röda bokstäver "deadlinen har passerat. du kan fortfarande skicka in uppgiften men den kommer markeras som försenad."

Hallå?! Ofta mina lärare sitter inne klockan 23.55 och noterar vilka som lämnat in sina uppgifter eller inte. Och ofta att de skulle sitta ute 00:56 och börja rätta uppgifter..

Skitsamma, den är inskickad (!!!) och det finns inget jag kan göra åt den nu. Dags att sova, ladda om och ta tag i nästa jätteuppgift som ska in på tisdag 23:55. HAHA!

Är det inte en väldigt konstig tid att deadline 23:55? Vad är det för fel på 23:59?! Det är 4 minuter extra för stackars små odiciplinerade elever som mig att slita under men inget som direkt skulle påverka lärarna. Det vill säga om de inte nu sitter 23:55 och börjar rätta..


En intressant tanke

Jag har en tekopp på min vänstra sida och ett vattenglas på min högra och mitt i allt kaos slår en tanke mig: Är det samma sak att dricka te som att dricka vatten? Det är ju trots allt varmt vatten... eller?

I sadisternas klor

Jag har 1 timme och 55 minuter kvar att fördela över ren information på minst 1 sida om säkerhet, virus, antivirus, brandväggar, hastigheter och uppströms / nedströms. Betoningen ligger på minst 1 sida.

Under redan gådda timmar har jag kommit fram till en mycket viktig insikt: Skolan är en samlingsplats för sadister, skapad av den största sadisten själv - Satan. Så nu vet ni! Det är hemligheten bakom skolan - den är endast till för att plåga stackars små själar och driva dem till vansinne. Jag menar, vad är egentligen poängen med att skriva långa uppgifter med information som läraren redan kan? Det är ju ologisk! Jag håller med Pippi Långstrump helt på den fronten: Om dem redan kan svaret på frågan - varför frågar de då?

Min prio nummer 1 de närmaste 4-5 veckorna kommer nu vara att inte kolavippa. Prio nummer två blir att klara uppgifterna. Eventuellt kommer jag behöva betya plats på prioriteringarna..

Tänk så mycket annat jag kan göra under tiden jag sitter och ångestar mig. Jag har köpt två filmer på Willys idag: Fantomen på Operan och Kill Bill volume 2. Dessa filmer skulle jag kunna titta på, jag skulle kunna börja gymma igen och träna bort stressätningskakorna och jag skulle framförallt kunna börja leva mitt nya liv som naturmänniska och springa runt i skogen klädd i barrkvistar tillsammans med alla andra naturmänniskor. Käka kottar till lunch och mossa till middag. Inte behöva oroa sig, inte vara låst vid materiella ting och det moderna samhällets krav och normer. Vara bekymmersfri.. Det vore något det.

Och ja, jag väljer helt att tro på att naturmänniskor lever helt bekymmersfritt och är alltid superlyckliga och glada året runt. Dessutom lever dem i en värld där vinter och kyla inte existerar. Inte mjäll och finnar heller.

Med dessa ord tackar jag för mig. Jag ska nu återgå till att beskriva varför en brandvägg kan vara en bra idé att ha, att virus är små otäcka varelser som kryper fram om natten och infekterar dina möbler med damm och att hastigheter i Mbit/s tydligen är något som har med datorn att göra.


Blodsockerdipp

Jag har blodsockerdipp... så går det av att duscha. Man luktar gott men sen försvinner all energi och man sitter trött och utmattad framför en dataskräm med en rapport som fortfarande inte skriver sig själv.

Nu vet jag vad jag ska uppfinna och bli rik på: Uppgifter som skriver sig själva!

PATENT PÅ DET! Nu får ni inte sno det och skulle ni försöka så kom ihåg att jag i så fall kommer hemsöka er när jag dött och blivit ett spöke pga av den hjärtattack jag fick när jag fick reda på att Du snott min idé.

Bara så du vet.


Duschad

Jajamensan gott folk, det är sant! Klockna är halv fyra och jag är nu nyduschad, har bytt om till vanliga kläder (pjamasen är med andra ord utbytt) och är nyäten. Jag får alltid så fina korkskruvar när mitt hår blir blött.. sen torkar det och blir för tungt och hänger mest ner över ansiktet på mig. I ettan konstaterades det att jag skulle kunna spela som spöke i en The Ring uppföljare - ska leta reda på den bilden och visa er.




För koncentration

För att kunna koncentrera mig på min rapport (som har deadline ikväll 23.55) spelar jag hög musik i örona. Man skulle ju kunna tro att det får bakvänd effekt men det fungerar faktiskt riktigt bra *ta i trä, peppar peppar*. Tips till den som behöver!

Att notera är dock enligt min erfarenhet att man behöver vara i en viss sinnestämning för att musiken ska fungera.. annars blir den mest dominerande och jag slutar upp med att sitta och sjunga ut i låtarna istället för att skriva rad efter rad med informativ information och intellektuella resonemang.

Till Anna Maja

Detta inlägg tillägnar jag helt åt Anna Maja som tillägnade ett inlägg åt mig.

Jag blir så glad!

Din konstanta läsare
/ Andrea


Svanen vid bussen

Fy fan vad kallt det var ute idag! Och vi var inte de enda som frös - vid busshållsplatsen hade en stor jäkla svan lagt sig ner och fick en rejäl dos av 5 minuits of fame, haha! Tror han ville med bussen men den blev knökafull och svanen fick stanna utanför. Stackarn.


Konstutställning

Det här är det jag gillar med konst - det kan antingen vara fint, fascinerande eller bara väldigt konst-igt (hajjar ni, höhö!). Idag var en väldigt stor blandning av allt. Jag vet egentligen inte vad jag ska tycka om modern konst. Därför ställer jag mig istället med huvudet lätt på sne och betraktar bild efter bild och försöker se om jag kommer fram till något.

Här kommer i alla fall ett par bilder från museumet:

Den här gillar jag av okänd anledning. Mitt huvud är lätt på sne..


Det här bilden fascinerade mig. Bilden av människor kring ett långbord är ganska vanligt (se bara hur många Jesus sista måltid (och varianter av den) det finns) men att människorna på den här bilden verkar "rinna ut" fångade mitt intresse.. 

.. sen fick jag reda på namnet för tavlan: Post Mortum (efter död). Bilden fick plötsligt en helt annan betydelse.




Får det lov att vara lite konst?




Åh vad jag önskar att jag kommit ihåg vad den här tavlan hette.. En liten bit på vägen?

Konst på Liljevalsch

Nu ska vi dra till Liljevalsch och kolla på vårsalongen. Varför det heter vårsalong har jag absolut ingen aning om, som jag fattat det är det en konstutställning. I en salong? Frisersalong?

Det blir att se. Vilket äventyyyr!

hej svejs!

Skratta eller gråta

Det blev en chokladkaka - jag gråter just nu inombords. Förstå vilken o-god frukost den utgjorde! Dags för lite post it lappar till mig själv:

1. Andrea - lämna ALDRIG rummet när du bakar en kladdkaka
2. Köket - PLATS!
3. Stay in the kitchen when baking kladd-cookies!

och ifall någon av de ovanstående punkterna inte kan följas,

- baka inga fler kladdkakor.




Midnatt rådde, nu är klockan 1:10

Nej nu är klockan är över 1 på natten så det är verkligen på tiden att gå och lägga sig! Måste upp igen om ett par timmar (nej jag menar inte om två, så bokstavlig är jag inte) och då ska vi ut och kolla på en vårutställning på Djurgården. Det ska bli kul! Och dessutom har jag ju redan färdigfixad frukost som nu ska få åka in i kylskapet och stelna på sig lite så det är bäst att jag går och sover så jag får vakna upp igen hungrig och glad. Tralalalalalaaa....!


Kladdfläck

HAHA det där är nog den mest bedrövliga kladdfläck jag någonsin skådat i en kladdkaka!


Jäklar!

Jäklar jag tror den blev inne lite för länge!? Den har spruckit i mitten, är det ett dåligt tecken? Jäklar anamma alltså om jag har lyckats göra ännu en chokladkaka av kladdisar alltså, haha, då är det nog dags att kasta in bakhanduken.

Nej men vad är det jag säger? Inte då! Nu ska den få svalna och sen ska glasyren på. Sen ska den få åka in i kylen och stå sig tills imorrn tror jag och när jag då (som fruksot) skär upp mig en bit så kommer den vara kladdig och alldeles alldeles rinnig! Mmmmmmums <3


Status

So far so good..




Pausunderhållning

Ibland så tycker jag verkligen att det bästa med att baka kaka är när man får slicka skålen. Smeten är alltid godare än resultatet!!




Dags för pausunderhållningen: Diskning!


Kladdkakebak

Tjugo över elva, kväll. Trodde du jag skoja?

Alltså grejen när man bakar med riktigt smör att man verkligen ser hur mycket jäkla fett det är man vräker i sig.. 200 gram = det där! Iuh



här någonstans slog det mig att det kan vara bra att ha hackat chokladen som ska röras ner i det smälta smöret. Kanske man skulle ha gjort det inna jag började smälta smör? Äh. Kom även på att ugnen lär sättas på - springer till datorn och kollar värmen, 175grader, springer tillbaka och sätter på.

Sen är det dags för äggen och sockret att vispas poröst. Fan vad det går fint!



jag har två val: antingen tar jag den stora slickepotten och rör ner allt med eller så tar jag den lilla. Klart väljer jag den lilla för att sedan komma på att det kanske var enklare med den stora?



Färdig för ugn!


Flummig

Nu mina damer och herrar är Andrea trött! Jag går mellan flummig till dags att sova till att jag nu tänker baka en kladdkaka. Jajamensan, det är sånt man gör halv elva om kvällarna!

Thihi *bus*

Vafan är du bög eller?

HAHA jag fick se ett jättekul youtubeklipp idag!



jag hoppas att det bara är vårt Internet som är segt nu och inte själva klippet.

Vit blockchoklad är godare..

.. än ljus blockchoklad och ljus blockchoklad är inte gott att äta istället för vanlig mjölkchoklad.

Disfuntionell relation

Ja det blev ju inte direkt att jag gick och la mig som jag sagt utan jag satt kvar en timme (eller två) framför datorn och surfade. Sen började Tove skicka sms som satt och såg Paranormal Activity och skrämde upp mig, haha! När fantasierna triggas igång finns det nästan inget stopp för det och såklart så är det då dags att gå och tvätta ansiktet i den nedsläckta lägenheten. Jag kan fortfarande se i mitt huvud hur det står en demon bredvid min säng och bara stirrar på mig för att sedan börja viska mitt namn. Fy fan vad rädd jag skulle bli. Egentligen är skräckfilmer den värsta typen av film för mig att se - ändå älskar jag dem. Det är min disfuntionella relation här i livet. And we'll live happily ever after..


Odiciplinerad är mitt andranamn

Något konstigt har hänt. Jag startade datorn med ärliga intentioner om att jag skulle plugga men hamnade av någon märklig anledning inne på facebook. Facebook har för mig blivit som MSN var under gymnasiet; i början så kollar man bara om det är någon inne eller kanske bara rent av för att se om man har fått något mail. Sen stannar man online för att kunna få hjälp av andra i nöd-sittande klasskamrater om läget så skulle kräva det. Sedan börjar någon att skriva - först ett oskylgit litet hej eller hur går det? men snart har det utvecklats till långa, korta men väldigt frekventa chattmeddelanden och sedan har det plötsligt gått 3 timmar framför datorn och du har inte, eller knappt, lyckats göra något på det du egentligen skulle koncentrerat dig på - skolan.

Så nu är klockan halv ett på natten, jag har återigen inte gjort några framsteg gällande min rapport och min dator signalerar precis att den kommer dö inom 10 dataminuter (det betyder 3 minuter i verkliga livet). Det är nog dags att säga god natt nu och hoppas på att jag kommer att vakna upp som en självdiciplinerad människa om ett par timmar. Vad tror du?

Kentaurernas mänskliga kusin - hälften påklädd hälften pjamas

Tänk om..

Sen jag läste för länge sedan att Storstadspojken, aka Blondinbellas pojkvän, brukar åka Lidingöbanan sitter jag alltid nuförtiden när jag är här och spanar efter om jag kan se han. Jag menar tänk om vi skulle hamna i samma vagn, kanske till och med på sittplatser inom diskret spaningsavstånd?!

Så Nils, om du av någon anledning skulle läsa det här så håll utkik efter mig. Jag är tjejen i röd kappa med gröna sommarskor!

I love you Phillp Morris

En sak jag verkligen gillar i städer där staden inte dör efter klockan 18 (inga namn nämnda)är att det går att göra spontana saker på kvällarna som exempelvis gå på bio - vilket var precis vad vi gjorde. Slank in på Sergelbiografen på Hötoget och köpte biljetter till I love you Phillip Morris. Haha den var superrolig! Rekomenderar den om du vill se en komedi. Huvudpersonen var Jim Carrey och jag brukar inte vara överförtjust i hans filmer men den här var riktigt kul. Dessutom spelar min framtida make (aka Ewan McGregor) också med i filmen vilket jag må säga (helt objektivt, såklart) gjorde den redan trevliga filmen till en mycket trevlig film. Var snäll mot mig och du får en inbjudan till bröllopet *blink blink*.

Medan vi satt och väntade på att bli insläppta passade jag på att spana efter Stockholmskändisar. Någon måste ju gå på bio en måndagkväll lika ledigt och spontant som mig?! Åtminsone en bloggare eller två, eller varför inte någon från TV? Men tydligen inte. Var gömmer sig alla kändisar när jag kommer för att stirra diskret på dem? Läste senare dock att jag var på bio samtidigt som Tyra och Blondinbella som såg en smygpremiär (eller något) av Alice i Underlandet. Var de på Sergel tro? Man kan ju alltid hoppas och säga att jag kaan ha varit under samma tid på samma biograf som två stora bloggare. Respect!


En doft


Tunnelbanan i Stockholm har en speciell doft. Jag vet inte exakt vad det är, tror det är någon blandning mellan fukt, kall luft och något mer men det går inte att missta (ifall man skulle drabbas av en plötslig tillfällig blind- och dövhet) att man är där.


Blöta skor

Mina sommarskor med lufthål i lämpar sig INTE för Stockholms blöta slaskväder. Trots det spatserar jag fortfarande runt i dem och intalar mig att snaaaart är det vår. Snart försvinner snön helt och snart kan jag gå utan att bli blöt om fötterna! (speciellt troligt nu när Frankrikestormen drog in över oss idag med ännu mera snö)



 


RSS 2.0